office@abex.ro | +40 721 262 408 

Spider Pop Up Standard 4x3 Cu Print

650.00
(773.50 cu TVA)
+

Descriere

Sistem expozitional Spider Pop Up Standard 4x3 cu personalizare inclusa, livrat cu geanta de transport cu roti si maner telescopic. Structura extensibila din aluminiu foarte solida, cu stabilitate excelenta datorita bratelor de fixare magnetice si a sistemului special de atasare a barelor magnetice cu magneti puternici. Configuratie 4x3 curbata (4 coloane - 12 celule), 6 panouri grafice imprimate, inaltime 225 cm.

Panouri grafice confectionate din materiale premium - film poliester 400 microni, recomandat pentru expuneri numeroase si durata de viata mare, material de calitate superioara, perfect opac, cu o foarte buna stabilitate dimensionala in timp.

Imprimarea panourilor grafice se realizeaza la rezolutie fotografica. Dupa imprimare, panourile sunt intotdeauna laminate folosind o folie speciala (transparent-mata), pentru a preveni reflexiile nedorite de lumina si pentru protectia suplimentara a panourilor imprimate impotriva factorilor mecanici. Panourile grafice imprimate se livreaza cu banda magnetica gata pentru a fi montate pe structura.

Doriti un stand Pop Up Spider Standard insa nu aveti macheta pregatita de tipar? Nicio problema, serviciile noastre de creatie grafica si DTP va stau la dispozitie:

  • realizare macheta pentru tipar - alegeti aceasta opriune cand nu aveti o macheta realizata si doriti sa o realizam noi. Avem nevoie de elementele componente ale machetei (sigle in format vectorial, texte, imagini la rezolutie de print) si de orice alte elemente importante pentru identitatea dvs (manual de identitate, alte machete realizate, sugestii pentru layout, etc).
  • pregatire macheta pentru tipar - alegeti aceasta optiune cand aveti o macheta veche care trebuie redimensionata, cand fisierele nu sunt pregatire de tipar (sunt in alte formate, nu respecta cerintele tehnice, etc) sau cand aveti de facut cateva modificari la un fisier printat deja.

Instalare: in mai putin de 10 minute, fara unelte suplimentare, 1 persoana.

Specificatii

  • Material: Aluminiu eloxat / PVC
  • Dim. Print: 337x222.5 cm
  • Dim. Structura: 404.4x225x95 cm
  • Greutate: 32kg
  • Geata de transport cu roti si maner (troler)

Termen Livrare

  • 5 - 7 zile de la primitea bunului de tipar

Instructiuni macheta grafica

Incarca fisier

incarca_fisier_abex

Instructiuni instalare

Recenzii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu