office@abex.ro | +40 721 262 408 

Spider Pop Up Standard 3x3 Cu Print Si Desk

693.28
(825.00 cu TVA)
+

Descriere

Sistem expozitional Spider Pop Up Standard 3x3 cu personalizare inclusa, livrat cu geanta de transport personalizabila din plastic cu blat de lemn pentru desk. Geanta solida din plastic turnat cu blat de lemn este transformata desk personalizat. Structura extensibila din aluminiu foarte solida, cu stabilitate excelenta datorita bratelor de fixare magnetice si a sistemului special de atasare a barelor magnetice cu magneti puternici. Configuratie 3x3 curbata (3 coloane - 9 celule), 5 panouri grafice imprimate, inaltime 225 cm.

Panouri grafice confectionate din materiale premium - film poliester 400 microni, recomandat pentru expuneri numeroase si durata de viata mare, material de calitate superioara, perfect opac, cu o foarte buna stabilitate dimensionala in timp.

Imprimarea panourilor grafice se realizeaza folosind cerneluri ecologice fara miros sau solventi daunatori, la rezolutie fotografica (1200 - 1440 DPI). Dupa imprimare, panourile sunt intotdeauna laminate folosind o folie speciala (transparent-mata), pentru a preveni reflexiile nedorite de lumina si pentru protectia suplimentara a panourilor imprimate impotriva factorilor mecanici. Panourile grafice imprimate se livreaza cu banda magnetica, gata pentru a fi montate pe structura.

Instalare: in mai putin de 10 minute, fara unelte suplimentare, 1 persoana.

Doriti un stand Pop Up Spider Standard insa nu aveti macheta pregatita de tipar? Nicio problema, serviciile noastre de creatie grafica si DTP va stau la dispozitie:

  • realizare macheta pentru tipar - alegeti aceasta opriune cand nu aveti o macheta realizata si doriti sa o realizam noi. Avem nevoie de elementele componente ale machetei (sigle in format vectorial, texte, imagini la rezolutie de print) si de orice alte elemente importante pentru identitatea dvs (manual de identitate, alte machete realizate, sugestii pentru layout, etc).
  • pregatire macheta pentru tipar - alegeti aceasta optiune cand aveti o macheta veche care trebuie redimensionata, cand fisierele nu sunt pregatire de tipar (sunt in alte formate, nu respecta cerintele tehnice, etc) sau cand aveti de facut cateva modificari la un fisier printat deja.

Specificatii

  • Material: Aluminiu eloxat / PVC
  • Dim. Print: 337x222.5 cm
  • Dim. print geanta de transport desk: 79.7x184 cm
  • Dim. Structura: 260x225x70 cm
  • Greutate: 34kg
  • Geata de transport personalizata

Termen Livrare

  • 5 - 7 zile de la primitea bunului de tipar

Instructiuni macheta grafica

Incarca fisier

incarca_fisier_abex

Instructiuni instalare

Recenzii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu