office@abex.ro | +40 721 262 408 

Desk Vitrina Easy Twist Fara Print

223.43
(265.88 cu TVA)
+

Descriere

Desk Vitrina Easy Twist pliabil, usor de instalat si transportat, cu structura circulara realizata dintr-o singura componenta (inclusiv blaturi si raft), livrat cu panouri inter-schimbabile albe sau transparente si geanta de transport de calitate, cu roti si maner extensibil. Poate fi folosit atat ca desk personalizat (prin personalizarea ulterioara a panourilor), cat si ca vitrina transparenta pentru expunere produse. Blatul de culoare gri si rafturile albe sunt gata montate pe structura.

Instalare/dezinstalare in doar cateva secunde, printr-o miscare de rotire foarte simpla si rapida. Stabilitate si rigiditate foarte buna datorita sistemului inovator de fixare. Livrat cu 8 panouri semi-rigide, inter-schimbabile, din PVC alb sau transparent, care se imbina perfect si se fixeaza rapid pe structura. Ulterior pot fi personalizate toate cele 8 panouri sau doar anumite panouri (2, 4 sau 6 buc), fata sau fata-verso.
Portabil, livrat cu geanta dubla "deluxe", cu interior captusit, pentru depozitarea si transportul in siguranta a tuturor componentelor.

Instalare: in mai putin de 1 minut, fara unelte suplimentare, 1 persoana.

Specificatii

  • Material: Aluminiu eloxat / PVC
  • Dim. Structura: 106x58 cm
  • Greutate: 18kg
  • Geata de transport cu roti si maner (troler)

Termen Livrare

  • 5 - 7 zile de la primitea bunului de tipar

Instructiuni macheta grafica

Incarca fisier

incarca_fisier_abex

Instructiuni instalare

Recenzii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu